10 تا از بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در تهران ️【آپدیت1402】️️+ تلفن وکیل

در دیوان عدالت اداری متأسفانه به دلیل عدم اشنایی با قوانین افراد مرتکب اشتباهات زیادی شده و گاهی این اشتباهات موجب رد دادخواست ، صدور حکم به ضرر آنها می شود ، لذا در این موارد به‌خصوص برای طرح دعوا از زمان شروع تا انتهای صدور حکم قطعی بهترین راه استفاده از وکلای مجرب و باسابقه می باشد. بسیاری از وکلای دادگستری موجود در سطح کشور فاقد عدم هرگونه سابقه و یا تجربه در این گونه موارد بوده وهمین امر موجب عدم احقاق حق برای فرد شاکی به‌خصوص در برابر سازمان طویل و عریض و قدرتمند اداری کشور می شود. همانطور که در بالا ذکر شد باید برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری باید براساس قانون تشکیلات و ایین دادرسی دیوان عدالت اداری اقدام نمود که در ماده ۱۶ مقرر می دارد. تمامی شکایات مطروحه در دیوان عدالت اداری باید روی فرمهای مخصوص و با رعایت تمامی نکات اقدام به طرح دادخواست نمود. ما در گروه وکلای دیوان عدالت اداری با همراهی خبره ترین وکلا و متخصصان، به شما عزیزان کمک خواهیم کرد تا به بهترین نحو ممکن احقاق حق نموده و به نتیجه مطلوب برسید.

به استناد مواد ۵۴ قانون دیوان ، هر یک از طرفین می توانند شخص ثالث را به رسیدگی جلب کند . برای ارتباط با تیم وکیل من می توانید در هر ساعت از شبانه روز شرح مشکل خود را به شماره ۰۹۹۱۲۰۴۱۱۲۰ از طریق واتساپ ارسال نمایید. تعداد وکلایی که در این حیطه مشغول به کارند،نسبت به سایر مرکزهای وکالت کمترمی باشد. بله شما می‌توانید از خدمات آن ها در راستای طیف گسترده‌ای از مشکلات و پرونده‌های حقوقی اداری استفاده کنید. افتخار همکاری با قضات بازنشسته دادگستری و استفاده از تجربیات آنها همیشه برای موکلین ما کارساز می باشد.

وکیل در دعاوی اداری وکیل اداری در تهران بهترین وکیل اداری

مادامی که پروندتان در دیوان عدالت اداری است، شما باید پول خرج کنید و به این مرجع هزینه بپردازید. حالا تصور کنید زمانی را که سال ها در این جا پرونده دارید و می خواهید آن را به نفع خودتان پیش ببرید. اما یک موسسه حقوقی ماننده مجموعه وکلای دیوان با دارا بودن چندیدن وکیل مجربه و متخصص می تواند به شما در جهت پیش بردن اهدافتان کمک کند. با توجه به موارد بیان شده به این امر می‌رسیم که در صورت بروز چنین مواردی و پیگیری های مستمر وکیل دیوان عدالت اداری  رای صادر شده مورد اعتراض در این مرجع قضایی واقع می‌شود و بعد از ابطال رای صادر شده پرونده را جهت رسیدگی مجدد به کمیسیون هم عرض ارسال می‌نماید تا به آن مجدد رسیدگی شود. موسسه حقوقی دادیستا مفتخر است که با همکاری وکلا و مشاوران حقوقی متخصص در امور مربوط به دیوان عدالت اداری، بهترین مشاوره‌های حقوقی را در این زمینه به متقاضیان و مخاطبان محترم، ارائه خواهد داد. نقطه قوت این موسسه حقوقی، پیروزی در پرونده‌های بسیار مربوط به شکایت به دیوان عدالت اداری است و به خاطر وجود تجربه در میان وکلای متعدد این مجموعه، شانس پیروزی شما در پرونده‌ها به‌شدت افزایش می‌یابد.

توان اجرایی سند رسمی یعنی قابل اجرا بودن مفاد آن بدون نیاز به مراجعه به دادگاه و صدور حکمی درباره ی آن داشتن توان اجرایی از آثار اعتبار استثنایی سند رسمی و از جمله امتیازات آن است. و میتوان بدون نیاز به دادگاه از آن قدرت جهت تحقق بعضی خواسته های قانونی موکلین به کار برد. وکیل دیوان در مقام دفاع از حقوق موکلین می تواند به طرق گوناگون درباره ی اصالت اسناد تحقیق و بررسی کند. با توجه به اهمیت وجود سند در دعاوی ملکی و ثبتی، او در مورد مندرجات سند، مرجع صادر کننده، امضای سند، اثر انگشت، مهر و… می تواند با کمک کارشناسان و مامورین صلاحیت دار بررسی های مورد نیاز را انجام دهد.

ورود دیوان عدالت اداری به شکایات داوطلبان آزمون دستیاری

ولی اسناد عادی بوسیله  اشخاص عادی و در مبادلات و معاملات فی مابین تنظیم می گردد. اینکه کدام یک از اسناد رسمی و عادی در محاکم و دعاوی از چه میزان اعتبار برخوردار هستند. در طرح جامع هر شهر کدا حداقل برای ۱۰ سال آتی آن شهر از لحاظ شهرسازی به تصویب می رسد، ضوابط کلی منطقه بندی و نوع کاربری اراضی و نوع استفاده از فضا و تراکم های ساختمانی و تعیین شبکه گذربندی اصلی و فرعی شهر تعیین و به اطلاع عموم می رسد.

به طور کلی دیوان عدالت اداری یکی از مراجع زیر مجموعه قوه قضائیه بوده و افراد نمی توانند همه انواع دعاوی و شکایات مطروحه در مراجع قضائی را در ان مطرح نمایند و این دیوان تنها قادر به قبول دعاوی علیه مراجعی می باشد که بر طبق قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری برای وی معین گردیده است. با توجه به اینکه کار پرونده های دیوان عدالت اداری کاملا تخصصی است و باید شما برای هر کار یک تنظیم دادخواست انجام بدهد و این نوشتن کار زمان بری است به همین دلیل هیچ وکیل دیوان عدالت اداری این کارها را رایگان انجام نمی دهد ، مخصوصا اگر این وکیل دارای سابقه طولانی مدت باشد و پرونده های زیادی را تاکنون انجام داده باشد. ۲) اعتراض و شکایت به آراء و تصمیمات قطعی هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون هایی مانند کمیسیون های مالیاتی، هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما،کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها منحصراً از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها. مرجعی به نام دیوان عدالت اداری، وجود دارد که محلی برای رسیدگی به دعاوی مردم علیه دولت یا ارگان های دولتی، اداره جات و همچنین اعتراض به آیین نامه ها و قوانینی است که توسط یک مرجع صادر می شود. در غیر اینصورت مطابق با ماده صد و ده قانون دیوان عدالت اداری، اجرای احکام می بایست موضوع را گزارش دهد.

  • در دیوان عدالت اداری متأسفانه به دلیل عدم اشنایی با قوانین افراد مرتکب اشتباهات زیادی شده و گاهی این اشتباهات موجب رد دادخواست ، صدور حکم به ضرر آنها می شود ، لذا در این موارد به‌خصوص برای طرح دعوا از زمان شروع تا انتهای صدور حکم قطعی بهترین راه استفاده از وکلای مجرب و باسابقه می باشد.
  • چرا که قوانین موجود در دعاوی قابل طرح در دیوان، در عین سادگی بسیار پراکنده و وسیع می باشند.
  • بنابراین به جریان انداختن چنین پرونده‌های استخدام یک وکیل کار آزموده را می‌طلبد.
  • البته شایان ذکر است که  تخصص وکیل دیوان عدالت اداری علاوه بر تنظیم شکایت صحیح در این نیز می باشد که بتواند به صورت حضوری علی رغم غیر حضوری بودن رسیدگی در دیوان عدالت اداری با قاضی رسیدگی کننده صحبت نماید و ذهن ایشان را در خصوص موضوع شکایت روشن نماید .
  • در تهیه طرح های جامع و تفصیلی شهرها از مقررات مصوب طرح جامع سرزمین باید متابعت شود و رابطه آن دو از نظر اصل و فرع بودن، شبیه قانون اساسی با قوانین عادی است.
  • اعلام هزینه در این خصوص، کاملاً به موضوع و پیچیدگی یا سادگی پرونده بستگی دارد.

براساس اصل ۱۷۳ قانون اساسی کل کشور در هر موردی که حقوق افراد از طرف سازمانهای ادارای و دولتی تضییع شود و یا به تصمیمات این سازمانها اعتراض داشته باشند و یا اقدامات سازمانها و ادارات دولتی موجبات تضرر افراد را موجب شود ، اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند برای احقاق حقوق خود به دیوان عدالت اداری مراجعه نمانید. این دادگاه به پرونده هایی رسیدگی می کند که یک طرف آن دولت و سازمان های آن باشد؛ همچنین اختلافات بین شهروندان و دولت را شامل می شود. اگر شما به دنبال یک وکیل متخصص در حقوق دیوان عدالت اداری هستید، به گروه تخصصی وکلای دیوان مراجعه نمایید.

با توجه به مراتب معنونه و نظر به اینکه ارجاع اصحاب دعوا به دفاتر خدمات قضایی جهت ثبت لوایح و غیره، در راستای تکریم ارباب رجوع و سهولت دسترسی به خدمات قضایی و توسعه دولت الکترونیک و تسریع درامر قضایی و کاستن حضور فیزکی افراد در محاکم می باشد و این فرایند در تمام شئونات اداری در سطح داخلی و بین المللی در حال گسترش می باشد”. هزینه دادرسی در مرحله بدوی الصاق دویست هزار(200000) ریال تمبر دادگستری بر روی صفحه اول دادخواست و در مرحله تجدیدنظر و اعاده دادرسی چهارصد هزار (400000) ریال بر روی دادخواست الزامی است. چ) امضاء یا اثر انگشت شاکی یاوکیل یا قائم مقام یا نماینده قانونی وی یا امضاء و مهر شخص حقوقی ذیل دادخواست باشد.

بنابراین؛ با توجه به موارد ذکر شده، گرفتن وکیلی که تخصص های لازم در این زمینه را دارد، در احقاق حق متقاضیان تاثیر زیادی خواهد داشت. به طور کل؛ به دلیل گستردگی و پیچیدگی مسائل حقوقی و همچنین زیاد بودن مراجع قضایی در ایران و رسیدگی هرکدام از آنها به امری تخصصی، اکثر وکلا به تقویت اطلاعات علمی و آگاهی خود در یکی از این رشته ها می پردازند تا در زمینه موردنظر، تسلط کافی داشته باشند. پس از ارجاع دادخواست به شعبه، مدیر دفتر شعبه آن را پس از تکمیل بلافاصله در اختیار قاضی شعبه قرار می دهد.

ما در این مجموعه دارای وکیل تضمینی، حرفه ای و با سابقه می باشیم که می توانند شما را در حل پرونده و مسیر سختی که پیش روی دارید، کمک زیادی کنند. بله در مؤسسه حقوقی ما وکیل متخصص دیوان عدالت اداری به صورت تمام وقت آماده یاری رساندن به شما می‌باشد. بعد از ثبت دادخواست، دیوان عدالت که تنها به صورت شکلی به دعاوی رسیدگی می‌نماید به پرونده رسیدگی کرده و در صورتی که کاستی در پرونده وجود نداشته باشد، شخص قاضی با توجه به موضوع اختلاف که می تواند اختلاف میان فرد با سازمان تأمین اجتماعی در خصوص حق بیمه و … باشد رسیدگی نموده و حکم متناسب با آن را صادر نماید. گروه حقوقی دادارمنش، تیمی متشکل از وکلای پایه یک دادگستری در تهران می‌باشد که به صورت تخصصی در کلیه امور حقوقی از جمله دعاوی ملکی، خانواده، کیفری، مالی، اداری و … در شمال تهران به فعالیت می‌پردازد.

رسیدگی در شعب تجدیدنظر توسط وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل با تجربه در دیوان عدالت اداریبرای مشاهده لیستی از بهترین وکلا و موسات باتجربه دیوان عدالت اداری به صفحه تمام وکلا و ووسات حقوقی در وب سایت هزار وکیل مراجعه نمایید. طبق ماده ninety eight قانون دیوان عدالت اداری احکام قطعی صادره از شعبه دیوان عدالت اداری قابلیت اعاده دادرسی دارند. چنانچه ادارات سازمانها و … از اجرای دادنامه دیوان عدالت اداری امتناع نمود و شما را با مشکل مواجه نموده اند ما با تجربه سالها وکالت در دیوان عدالت اداری راهکار مناسبی برایتان داریم .

از نظر قانونی وکیل دیوان عدالت اداری باید دارای مدرک پایه یک وکالت از کانون وکلای دادگستری بوده و به خوبی از قوانین و مقررات حاکم بر دیوان عدالت اداری آگاه باشد. وکیل دیوان نیز مانند هر وکیل دیگری که در سازمان‌های حقوقی فعالیت می‌کند باید به هر شکل که در توانش است از حق و حقوق موکل خود دفاع کند. گروه تخصصی صلح طلب یک موسسه‌ معتبر در جهت ارائه مشاوره‌های بسیار مفید و کاربردی برای تنظیم شکایت و دادخواست حقوقی می‌باشد که شماره بهترین وکیل دیوان عدالت اداری  ایران را در اختیارتان قرار می‌دهد. در این مواقع لازم است از وکیل دیوان عدالت اداری که در این زمینه دارای تخصص و مهارت کافی می باشد، کمک گرفت.

به عبارت دیگر می توان گفت دیوان عدالت اداری، صلاحیت اداری و سازمان بازرسی کل کشور صلاحیت قضایی دارد. وکیل دیوان در گروه وکلای پایتخت با توجه به تجربه ی خود به صورت تخصصی به پرونده های دیوان عدالت اداری رسیدگی می کند. همانطور که مستحضر هستید وکالت در دیوان یک کار کاملا تخصصی می باشد که باید وکیل مجرب دیوان عدالت اداری آن را انجام بدهد. شاید برای شما هم این اتفاق افتاده باشد که یک روزی با ارگان یا سازمان دولتی به مشکل برخورده و بخواهید با کمک این مرجع مشکلتان را حل کنید. دیوان عدالت اداری به‌منظور رسیدگی به شکایات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مأمورین، واحدها یا آیین‌نامه‌ها و احقاق حقوق آنها، تأسیس‌شده است.

لذا نظر به عدم امکان فرصت طرح دفاع اینجانب و صدور اجرائیه درخصوص دادنامه صدرالذکر و احتمال وقوع خسارت غیرقابل جبران، استدعای صدور دستور توقف عملیات اجرائی می گردد. اترس یک موسسه حقوقی است که به صورت تخصصی بر وکالت دعاوی متمرکز است و با دارا بودن وکلای پایه یک دادگستری متخصص ، در حوزه های مختلف ، ارائه خدمات حقوقی میکند . در دیوان عدالت اداری هم در مرحله بدوی و هم در مرحله تجدیدنظر می توان درخواست دستور موقت کرد. دستور موقت در دیوان عدالت اداری ، شباهت زیادی به دستور موقت آیین دادرسی مدنی دارد.

در صورتی که این توازن برهم خورد، دیوان عدالت اداری در این زمینه دخالت خواهد کرد. برای ثبت درخواست خود جهت وکالت توسط وکیل پایه یک دادگستری با ساوا اپ در ارتباط باشید، ساوا اپ با ارائه خدمات وکالت و امکان ثبت درخواست وکیل توسط شما به صورت تلفنی، حضوری و آنلاین در تلاش است جهت برنده شدن شما در دعاوی مختلف با سرعت بالا قدم بردارد. نادیده گرفتن حق مالک در فرصت های قانونی شهرداری و کمیسیون ماده صد یکی از موضوعاتی است که موجب نقض رای می شود. یعنی دیوان اگر شهرداری مانع ساخت غیر قانونی شد وظیفه دارد تا ۱ هفته این موضوع را در کمیسیون مطرح کند در غیر این صورت مالک می تواند ابطال رای را از دیوان بخواهد. در این میان یک استثنا وجود دارد و آن هم این است که در صورتیکه رئیس دیوان تشخیص دهد که رای صادر شده از شعب بدوی برخلاف قانون و یا شرع باشد، می‌تواند به خودی خود در پرونده نفوذ کند و رای آن را تغییر دهد. در این حالت امکان ارجاع پرونده از شعبه بررسی کننده به شعبه بدوی دیگر نیز وجود دارد.

وکیل دیوان عدالت اداری که به‌صورت تخصصی به انواع پرونده‌های شکایت به دیوان عدالت اداری آشنایی دارد، در اکثر موارد حق اعتراض و میانبرهای پیشبرد پرونده‌ها را بهتر از شاکی و یا وکیل غیرمتخصص در این دیوان می‌داند. وکیل دیوان عدالت اداری یکی از جمله افرادی می باشد که به صورت تخصصی در پروند ه های دیوان عدالت اداری مشغول به وکالت می باشد . وکلا به طور کلی بعد از دریافت پروانه وکالت از دادگستری و یا کانون وکلا و اتمام دوران کاراموزی قادر به قبول هر نوع پرونده حقوقی می باشند . برخی از وکلا شروع به قبول پرونده های خانواده نموده وبرخی دیگر نیز مشغول به قبول پرونده های سایر سازمانها و ادارات و دولتی می نمایند. پرونده های مربوطه به خانواده و مراجع دادگستری که معمولا عمومی بوده و بسیاری از به طور کلی تا زمان بازنشستگی خود به انها مشغول می باشند. یکی از تخصصی ترین و مهمترین انواع پرونده ها برای وکلا ، پرونده های دیوان عدالت اداری می باشند که قبول وکالت در انها نیازمند تخصص بسیار بالایی می باشد .

در صورتیکه تمامی شروط بالا را دارید و همچنان اداره کار و رفاه امور اجتماعی و یا تامین اجتماعی از وضع بیمه بیکاری برای شما سر باز می زنند، می توانید ضمن شکایت به دیوان عدالت اداری برای بیمه بیکاری، از حقوق مسلم خود دفاع کنید. بیمه بیکاری بر حسب شرایط کاری و همچنین وضعیت تاهل متقاضیان تعیین و به آن ها پرداخت می شود. در صورتیکه به هر نحوی در پرداخت بیمه بیکاری حقی از شما ضایع شده است می توانید به کمک وکلای دیوان مراتب را از طریق شکایت به دیوان عدالت اداری برای بیمه بیکاری پیگیری کنید. وکلای دیوان با سابقه چندین ساله ای که در امر وکالت دارند صفر تا صد پرونده های حقوقی شما را با حق الوکاله منصفانه بر عهده می گیرند.

  • مشاوره حقوقی با وکیل دیوان عدالت اداریچنانچه نیاز به انجام مشاوره حقوقی با وکلا درخصوص دعاوی مرتبط با دیوان عدالت اداری را داشته باشید می توانید از طریق مراجعه به سایت هزار وکیل و اطلاع نسبت به نشانی و شماره تلفن این وکلا و موسسات حقوقی پس از انجام هماهنکی در دفاتر وکلا یا موسسات حقوقی حاضر شوید و به این طریق مشاوره اخذ نمایید.
  • مرجع دیوان عالی کشور وظایف خود را بر طبق دستورالعمل های صادره از جانب رییس قوه قضاییه انجام می دهد.
  • وکیل دیوان عدالت اداری در دیوان عدالت اداری باید این توانایی را داشته باشد که یک دادخواست به موقع و درست و به صورت کوتاه ارائه دهد که قلم و زبانی درست باشد تا بتواند به قاضی دیوان عدالت اداری به خوبی صحبت کند.
  • در صورتی که می خواهید از هزینه ی پرونده ی خود مطلع شوید بایستی با یک وکیل در این باره صحبت کنید او برای این که از اوضاع پرونده مطلع شود یک جلسه مشاوره با شما تنظیم می کند سپس سوالاتی مطرح می کنید توجه داشته باشید که می توانید هر سوال حقوقی که دارید از او بپرسید.

قضات محترم شاغل در دیوان عدالت اداری از بین حقوقدانان مبرز و با سابقه قضایی بالا برگزیده می شوند که ذهنی حقوقی و پرورش یافته در اقیانوس علم حقوق دارند. الفاظ و عبارت غیر حقوقی در نظر حقوقدانان ممکن است کم ارزش و غیر قابل اعتنا تلقی گردد. لذا ضمن مشاوره قبلی با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری در کرج می توانید برتن درخواست خود دیبایی از حقوق بپوشانید و کلمات و الفاظ را در قالب حقوقی واگردانید، به نحوی که آشنا و متبادر به ذهن حقوقدانان گردد.

وکیل دیوان عدالت با توانایی علمی بالای خود میتواند تمامی پرونده های قابل طرح در دیوان را مدیریت کرده و با جلساتی که با قضات و مستشارهای شعب میگذارد موضوع پرونده را بدوا برای قاضی جا انداخته و سپس بواسطه لایحه کاملی که پذاشته میشود تا حد ممکنه خیال موکل را از گرفتن رای راحت کند. در این نوشتار می خواهیم به بررسی وکیل دیوان عدالت اداری و همچنین تاثیر گرفتن وکیل در دفاع از پرونده های موکلان در این نهاد قضایی بپردازیم. نحوه ی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری نیازمند دقت و توجه بیشتری است زیرا قضات شاغل در دیوان عدالت اداری از قضات متبحر و با تجربه می باشند. همچنین نحوه ی طرح دادخواست و شکایت نزد دیوان عدالت اداری تفاوت های ظریفی با طرح شکایت در سایر مراجع عمومی قضایی دارد که حتی غالب وکلا با این روند آشنا نیستند.

شاید برای شما یا اطرافیانتان این موضوع پیش آمده باشد که بخواهید از یک نهاد و یا ارگان دولتی شکایت کنید. در این صورت ممکن است با این سوال مواجه شوید که چگونه باید شکایت خود را مطرح کنید؟ در واقع مردم جامعه بنا به دلایلی اگر تمایل به طرح دعوا علیه مراجع اداری را داشته باشند، باید به کدام مرجع ذی ربط مراجعه نمایند؟ به طور کلی، مرجع رسیدگی به تظلمات و شکایات مردم از واحدهای دولتی طبق قانون، در صلاحیت دیوان عدالت اداری است. سالانه پرونده های مختلفی جهت بررسی به دیوان ارجاع داده می شود که قضات دیوان بر اساس مقررات و ضوابط تعیین شده، بررسی های لازم را در این زمینه انجام می دهند. یک وکیل دیوان عدالت اداری تهران که چند سالی تجربه کار در این زمینه را داشته باشد، به تمامی کمیسیون‌ها و قوانین مربوط به شهرداری آگاه است. توجه داشته باشید که پیگیری این نوع پرونده در دیوان عدالت اداری به شدت سخت است و باید از یک وکیل کمک بگیرید.

همچنین اعتراض به آراء کمیسیون ها و طرح آن در دیوان عدالت اداری از تخصص های ویژه وی می باشد. در قسمت بالا نمونه ای از لایحه دیوان عدالت عدالت اداری را مشاهده نمودید، که توسط مجرب ترین وکیل پایه یک دادگستری مجموعه کرج وکیل نگاشته شده ، این فقط یکی از پرونده های مربوط به دیوان عدالت اداری می باشد،شما میتوانید جهت مشاوره حقوقی رایگان با ما تماس بگیرید. در مواردی که قوه مجریه ، سازمان ثبت اسناد و املاک ، اداره ثبت شرکت ها ، سازمان امور دارایی تصیمات ، اقدامات و یا بخش نامه هایی صادر میکنند که خلاف قانون است ، هر شخص ذینفعی می تواند با کمک وکیل دیوان عدالت اداری ، ابطال آن را بخواهد و یا به  آن اعتراض کند . اگر نهاد و سازمانی از آیین نامه ها تخلف کنند و حقوق شخصی تضییع شود، این اشخاص می‌توانند برای رسیدن بخ حقشان به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند.

لازم به ذکر است که روند رسیدگی به پرونده‌های دیوان عدالت با تقدیم دادخواست از سوی شاکیان به دیوان عدالت شکل می‌گیرد که این دادخواست نیز باید به صورت اصولی و دقیق تنظیم شده و سپس به یکی از روش‌های حضوری و یا الکترونیکی به دیوان تحویل داده شود. نحوه تحویل دادخواست اینگونه است که می‌توان آن را به صورت حضوری به مرکز دیوان عدالت مستقر در تهران و یا مراکز دیوان واقع در مراکز استان‌ها تحویل داد. برای تسهیل دسترسی مردم سایر استان ها به خدمات این دیوان، دفاتری در مراکز استان ها تاسیس شده است. همچنین تیم وکلای ما آماده هستند تا شما در این زمینه راهنمایی کنند؛ زیرا ما به شما وکیل تضمینی دیوان عدالت تهران را به شما معرفی خواهیم کرد. دیوان عدالت تهران مرکزی است که دعاوی حقوقی بین ادارات و مردم را پیگیری می‌کند. هر زمان که با سازمان‌ها یا ادارات به مشکل برخورد کنید، باید شکایت خود را از طریق دیوان عدالت تهران پیگیری نمایید.

وکلای دیوان عدالت اداری

از این رو یک وکیل دیوان عدالت اداری باید با روند دادرسی و نحوه اعلام رای و … در این نهاد آشنا باشد. وکیل دیوان عدالت اداری یکی از ان دسته وکلای متخصص پایه یک دادگستری به حساب می آید که به خوبی بر قوانین آگاهی دارد و از مراحل دادرسی انان اطلاع دارد. وکیل دیوان عدالت اداری دارای تجربه بسیار زیادی در زمینه حل و فصل پرونده هایی است که رسیدگی به آنها در دیوان انجام می شود.

  • سالانه پرونده های مختلفی جهت بررسی به دیوان ارجاع داده می شود که قضات دیوان بر اساس مقررات و ضوابط تعیین شده، بررسی های لازم را در این زمینه انجام می دهند.
  • پیشرفت علم و تکنولوژی سبب شده تا تمامی مشاغل از این موضوع برای کسب و کار خود بهره بگیرند.
  • با توجه به اینکه این مرجع قضایی در تهران واقع است، بنابراین وکلای ساکن تهران پرونده‌های مشابه بیشتری در این زمینه کار کرده‌اند، و به تبع از تجربه بیشتری در این حیطه برخوردار می‌باشند.
  • این وکیل‌ها متخصص در حقوق اداری هستند و تجربه و آگاهی لازم را در این زمینه دارند.
  • وکیل دیوان عدالت اداری موظف است که در هر شرایطی از حق و حقوق موکل خود به نحو احسن دفاع نموده و برای احقاق حقوق وی تلاش نماید.

پیشرفت علم و تکنولوژی سبب شده تا تمامی مشاغل از این موضوع برای کسب و کار خود بهره بگیرند. به همین علت تعدادی از وکلا در سایت های ویژه معرفی خود اقدام به بارگزاری رزومه کاری خود نموده و راه های برقراری ارتباط و اخذ مشاوره را در سایت درج نموده اند. در این روش می توانید به سایت های معرفی وکلای دیوان عدالت اداری مراجعه نموده و وکیل مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

وکلای دیوان عدالت اداری

وقتی مردم با سوالات حقوقی مختلف روبرو می شوند، دقیقا نمی دانند که پاسخ آنها را چگونه باید بدست آورند، در چنین شرایطی وکیل دیوان عدالت اداری این امکان را برای عموم افراد جامعه ایجاد می کند تا در جلسه مشاوره حقوقی شرکت کنند و تمام ابهامات ذهنی خود در مورد مسائل قانونی را برطرف کنند. نکته مهم اینجاست که تنظیم شکایت علیه نهادهای دولتی نیاز به وکیل دیوان عدالت اداری دارد تا این پروسه با توجه به قوانین جدید طی شود. یک وکیل حرفه ای با جمع آوری مستندات و مدارک اقدام به تنظیم شکایت کرده و این پروسه را با توجه به مهارت و تجربه خود به بهترین شکل طی می کند. اگر مراجع شبه قضایی (زیر مجموعه قوه مجریه است که در برخی مواقع اقدام به صدور حکم می کند) آرائی صادر کنند که افراد نسبت به این آراء اعتراض داشته باشند می توانند این اعتراض را در دیوان عدالت اداری ثبت کنند. پس از دیگر وظایف سازمان دیوان عدالت اداری توجه به اعتراض مردم علیه صدور حکم شبه قضایی است. احساس می کنید که نمی توانید برای رسیدگی به مسائل حقوقی به تنهایی اقدامی کنید؟ خب این یک مسئله کاملا عادی می باشد.

بعد از آن که عمل ثبت‌نام به طور کامل انجام شد فرد باید دادخواست خود را که نزد وکیل دیوان عدالت اداری تنظیم نموده است را در سامانه به‌درستی بارگذاری نماید. وکیل دیوان عدالت اداری موضوع مقاله امروز ماست علت آن که تصمیم گرفتیم به این موضوع بپردازیم و در خصوص آن با شما صحبت نماییم این است که امروزه پرونده‌هایی که به دیوان عدالت اداری مربوط می‌شوند بسیار زیاد هستند و روز به‌روز  به تعداد آن‌ها افزوده می‌شود. ذکر این نکته ضروری است که پس‌ازآن که شکایت در دیوان عدالت اداری انجام شد، این دیوان بررسی‏‌های لازم را انجام داده و رأی به وقوع تخلف از سوی مؤسسات و اشخاص مذکور در ماده می‌دهد و تعیین میزان خسارت وارده، بر عهده دادگاه عمومی است. حتی می توان گفت وکیل متخصص دیوان عدالت اداری نیز به دو گروه وکیل متخصص در امور اراضی و وکیل متخصص در امور اداری و استخدامی تقسیم می شود. به موجب اصل یکصد و هفتاد سوم قانون اساسی به منظور رسیدگی به تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مامورین یا واحد ها یا آیین نامه های دولتی و احقاق حقوق آنها، دیوانی به نام دیوان عدالت اداری تاسیس می گردد. توصیه ما برای تمامی کسانی که قصد به جریان انداختن پرونده در دیوان عدالت اداری را دارند، استفاده از راهنمایی و مشاوره یک وکیل مجرب و متخصص در این حوزه است.

از سوی دیگر، هزینه ناچیز دادرسی و ساده بودن تشریفات آن، آیین دادرسی دیوان را از آیین دادرسی محاکم دیگر متمایز می‌سازد. در همه مواردی که قانون دیوان عدالت در موضوع خاصی ساکت باشد، مقررات ناشی از آیین دادرسی مدنی بر آن بار می‌شود. در صورتی که دیوان عدالت این موضوع را بررسی کند و به این نتیجه برسد که رای صادر شده در هیات تشخیص مطالبات سازمان کاملاً درست و مطابق قانون صادر شده است آن را تأیید یا همان ابرام می‌نماید و در حالتی که خلاف قوانین صادر گشته باشد آن را رد و نقض می‌کند. یکی از این دادگاه‌ها، هیات های تشخیص مطالبات سازمان تأمین اجتماعی می‌باشد که به مطالبات مردم و دعاوی بین مردم و سازمان رسیدگی می‌نماید و حکمی که از این هیات صادر می‌گردد قطعی می‌باشد در این خصوص و بحث بیمه می‌توانید به مقاله وکیل اداره کار مراجعه نمایید. قبل از آن که به این موضوع بپردازیم باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که رسیدگی در دیوان عدالت اداری مطابق آن چه در قانون تعیین شده است به صورت شکلی انجام می‌گیرد و اصلاً وارد رسیدگی ماهوی نمی‌شود البته ممکن است در شرایط خاصی مطابق قانون این اتفاق رخ دهد.

وکلای دیوان عدالت اداری

چگونه وکیل دادگستری بگیریم؟ شرایط گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری نسبت به سایر پرونده های قضایی کمی دشوارتر است. زیرا تعداد کمی از وکلا روی پرونده های دیوان عدالت اداری کار می کنند و سایر وکلا ممکن است اطلاعات زیادی در این زمینه نداشته باشند و نتوانند حقوق موکل خود را مطالبه کنند. به عبارت دیگر؛ با توجه به کمبود وکیل در این زمینه حقوقی، یافتن افرادی که دانش و مهارت لازم را برای رسیدگی به پرونده های از این دست داشته باشند و بتوانند نتیجه مطلوب را برای متقاضی به دست آورند.

یک وکیل دیوان عدالت اداری، توانایی رسیدگی به کلیه پرونده های حقوقی را دارد و می تواند به حل تمامی پرونده ها بپردازد اما با توجه به دلایل خود و یا سلیقه خود، می تواند در دیوان عدالت اداری فعالیت داشته باشد. دیوان عدالت اداری به یکی از مراجع قضایی تخصصی گفته می شود که طبق اصل ۱۷۳ به موجب رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم  علیه سازمان ها و نهاد های دولتی و اداری تاسیس شده است. وکیل دیوان عدالت اداری شخصی است که می تواند شما را در پیگیری پرونده یاری نموده و با تخصص و علم خود موجب تسریع و تسهیل در فرآیند پیگیری پرونده گردد.فلذا منظور از وکیل متخصص دیوان عدالت اداری شخصی است که به صورت تخصصی در پرونده های دیوان اعلام وکالت می کند و با توجه به تجربه ای که در این زمینه کسب کرده، پرونده های موفق تری نسبت به همکاران دیگر دارد.

امروزه تمام حرف‌ها و مشاغلی که در دنیا وجود دارند در حال تخصصی‌تر شدن می‌باشند. وکالت نیز یکی از این موارد است که تخصص و دانش فرد از اهمیت زیادی برخوردار است. بسیاری از کسانی که شکایت خود را در دیوان عدالت اداری مطرح می‌کنند، توانایی تجزیه و تحلیل حرفه‌ای پرونده را نخواهند داشت. در چنین شرایطی استخدام یک وکیل دیوان عدالت اداری که از تخصص و دانش لازم برخوردار است، واجب و ضروری می‌باشد. مکالمه رودررو جوانب مختلف پرونده را برای قاضی روشن خواهد کرد، و تاثیرگذاری بیشتری بر ذهن قاضی خواهد داشت.

وکیل تخصصی دیوان عدالت اداری، کارشناس رسیدگی به امور حقوقی مرتبط با حقوق اداری است. این نوع وکیل دارای دانش و تجربه گسترده ای در رسیدگی به پرونده های مربوط به سازمان های دولتی و فرآیندهای تصمیم گیری آنها است. آیا با مشکلات حقوقی مرتبط با امور اداری مواجه هستید؟ آیا به راهنمایی قانونی و نمایندگی در دادگاه نیاز دارید؟ به وکیل دیوان عدالت اداری نگاه نکنید! وکیل متخصص ما بهترین مشاوره و خدمات حقوقی را با هزینه ای مناسب به شما ارائه می دهد. چنین وکیلی در قامت وکیل ملکی متخصص قادر است در پرونده هایی که شعب مختلف دیوان عدالت مورد رسیدگی قرار می دهند اعلام وکالت نماید.

Todd Holland

متفکر. معتاد رسانه های اجتماعی متعصب الکل استاد وب. مبشر قهوه معمولی.

تماس با ما
ما از هوش مصنوعی برای تولید محتوای این وب‌سایت استفاده می‌کنیم و تضمینی برای صحت یا اعتبار اطلاعات ارائه شده نداریم و از استفاده از آن تشویق نمی‌کنیم.