[ad_1]
فراروـ دونر کباب، اسکندر کباب، چوپ شیش، تاووک شیش، بیتی کباب و اورفا کباب چند نمونه از انواع کباب های لذیذ این کشور هستند.
به گزارش فرارو، تپسی کباب یا سینی کباب یکی از انواع کباب های معروف و خوشمزه ترکیه است که حالت دو لایه دارد و روی آن را با سسی که از رب گوجه فرنگی تهیه می شود، می پوشانند. ساده تهیه می شود.در این مطلب طرز تهیه تپسی کباب خوشمزه ترکیه ای همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به پخت این کباب در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهند شد.
مواد لازم برای تهیه تپسی کباب ترکیهای
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل سبز: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن و نمک: به میزان لازم
جعفری خشک: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
سس فلفل: نصف قاشق چایخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: او لیوان
نمک: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به روغن زیتون
زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا که دارد، در رژیم غذایی بسیار از افراد از جایگاه ویژه ای است. بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، خاصیت میپرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص می دهد که تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار ساده ای نیست با این حال بررسی ها برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده اند. :
1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا الف تازه می دهد که به نوعی زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، روغن نامرغوب یا. فصد است.
2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید.اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی. به نحوی که گلوی شما بسوزد کنید.در مواردی که از افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه میافتند. هان وی احساس چچییی نیکیککد.با زیو غغغ زیزیوای ززان احساس شیشییی ی ر انههای آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه تلیی و احساس تلیی.
.. 3- روش برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز بعدی باشد رنگ روغن زیتون مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا بهراحتی می توان در آن تقلب کرد.
نکات مربوط به گوشت چرخ کرده است
معمولاً وقتی از گوشت قرمز مصرف شود، بیشتر از مضرات آن گفته می شود. از آهآه اسس و برای پیشگیپیشگی سیسیار مثثث اسس آهآه از یک سس هه سسی ههدد یی جج یکیکیکد و زکسی گیگ سیسیسی کسیژغزکسیژ هه ققب غز غزاشش یسع ییغزشش.
گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از ویتامین های گروه B است. بار در هفهف برای بدن سیسیار فیفیفی اسس .
نکات مربوط به پیاز
این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. مثل پیاز قرمز است و می شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالادها از آن استفاده کرد.
پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتر دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توانم از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کنم. غذا نمیدهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمیگیرند.
طرز تهیه تپسی کباب ترکیهای
۱ ـ برای شروع کار ۱ عدد پیاز، سیر و فلفل را خرد کنید و همراه با گوشت چرخ کرده،بداخل یک ڌب۩
2 در این مرحله رب گوجه فرنگی + سسل فلفل + نمک + روغن قرمز زیتون + فلفل + فلفل سیاه + آویش + جعفری خشک را به گوشت اضافه کنید و با دست ورز بدهید تا گوشت را با همه مواد کاملا مخلوط کنید.
3 حالا کف سینی فر یا قالبی که می خواهم کباب را داخل آن بپزید، کمی رب گوجه فرنگی بریزید و با دست کاملاً پخش کنید؛. با یک چاققی نکک یزیز هه قسقسه های سسایی بشش بهیهیهی.ریی هه قسقست از گگشش بشش خوره هه هلقهگ هفهیک، پیاز و یا فففف سسز ققار بهیهیهی.
4 داخل یک کاسه دیگر رب گوجه فرنگی، نمک، روغن و آب جوش را بریزید و هم بزنید تا مخلوط کنید؛ سپس روی سطح گوشت بریزید و سینی فر را داخل فر 200 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید، به مدت 35 تا 40 دقیقه. این کباب خوشمزه را میتوانید همراه با کته زعفرانی میل کنید.
[ad_2]