[ad_1]
.. مجله دیجیکالا – مریم ابراهیمی: زرشک پلو با نقش پررنگی در فرهنگ آشپزی ایرانی غذای محبوبی دارد که امضای هر سرآشپز ایرانی است و بهترین نمونه برای معرفی زعفران، زرشک و برنج ایرانی به تمام دنیا در این قسمت میخواهیم طرز تهیه زرشک. پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را به شما یاد بدهیم.
زرشک پلو در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوشرنگ و در کنار مرغ یا به صورت جداگانه سرو شود. برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه میکنند و برای اینکه برنج خوب را بکشند، آن را آب میکند.
طط ز هیهیههی ایی غذای یاهه اسس و با ف ما وففهایی که ما هه ششا یاد یییهیههی، ییاییآآآ جششزهزه کی سیسیهههههکک ه س هیییا یی.
مواد لازم برای ۳ نفر
- ران یا سینه مرغ: ۲ تا ۳ تکه
- آب پرتقال: ۲ پیمانه
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- پیاز رنده شده: ۲ عدد متوسط
- زرشک: سه چهارم پیمانه
- خلال پرتقال شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
- خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای: نصف یک عدد
- کره: ۵۰ گرم
- زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
1. در یک قابلمه آب یک عدد هل و دو عدد برگ بو بندازید و بعد از خشک شدن مرغها، تکه های مرغ را در آن قرار دهید تا کمی در آب بجوشند. آنها را در نصف کره و کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید.
2. زمانی که مرغها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید و دو سوم پیاز را در نظر بگیرید تا کمی طلایی شوند.
بعد از تفت خوردن مواد، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.
3. بعد از ففف دا جهفگیگی وسپس آآ پپققال وککی از ززفففان دم ککهه.یزیزان نکک غذا را تظیظی ککی و اجازه زههیهی مغغ آآام هه ججش ییایی.
4. بعد از جوش آمدن سس، مرغها را در آن قرار دهید و نیمی از خلال پرتقال را روی آنها بریزید.
نکته: ۲ ساعت آخر پخت قسمت گوشتی مرغها به سمت کف تابه باشند.
5. در زمانی که مرغ در حال پختن است، یک سوم باقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی روغن، با حرارت ملایم در تابه سرخ کنید. اآآکش و سپس هه پیاز اضافه ککی.در ایی محححه 2 قاشق غذاخوری شکشک هه هه ززشکها اضافه ککی و با هه ففف هیهیه.
6. بعد از شکر، مابقی خلال پرتقال، خلال پسته و زعفران را به زرشک اضافه کنید و مخلوط کنید. را روی آن بریزید.
۷٫ وقتی مرغ به این شکل درآمد و روغن ریخته شود، کاملا پخته و جا افتاده است.
8. نوش جان.
[ad_2]