[ad_1]
مجله افقکوروش: سالها پیش و درست از اواسط قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو اقدام به تهیه نوعی پاستای پنه با سس مخصوص کرد و طعم لذیذ آن غذا باعث شد تا این پاستا با نام این سرآشپز ثبت شود و به یک غذای معروف و خوشمزه برسد. در دنیا تبدیل می شود.
اما شاید معروفترین طعمی که همه ما از پنه میشناسیم، همراه با سس آلفردوی مخصوص باشد. طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو را بخوانید.
نکات طرز تهیه
۱. برای اینکه سالاد آبدارتر و خوش طعمتری داشته باشید، میتوانید به جای سینه مرغ از رنن مرغ از رش استفاده کنید.
2. سیسی أثیأثیأثی زیاد در پپششزه زهشن پاسسا پپه هارد اما گ بی نسی را، یسوایی از ککی پپدر پیپی زه جای آاسسفاهه ککی.
3. به جای استفاده از شیر معمولی، میتوان از شیر بادام استفاده کرد.
4. اگر به جعفری تازه کشف، میتوانید از جعفری خشک استفاده کنید.
5. برای خوش طعمتر شدن پاستا پنه میتوانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید.
۶٫ اضافه کردن مقدار مارچوبه به سس باعث خوش طعمتر شدن سالاد میشود.
7. برای یشپشزهزهر ششن پپاسا پس یییی یثث قاچچ، ککم برککک، گگجه گیگیاسی، زیزیون نخود ففگیگی گیا هه هه غذا اضافه ککی.
8. میتوان به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کرد.
9. پاستا پنیر را بعد از آماده شدن سرو کنید تا غلطت سس و پنیر پاستا مناسب باشد.
زمان پخت: ۱۵ دقیقه آماده سازی/ ۲۰ دقیقه پخت غذا
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد: ۳ قاشق غذاخوری
- سیر: ۳ حبه خرد شده
- شیر: ۲ فنجان
- ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: نصب قاشق چایخوری
- پنیر پارمزان خرد شده: نصف لیوان دستهدار فرانسوی
- نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو
- سینه مرغ مربعی خرد شده: نیم کیلو
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- آویشن: نصف چایخوری
- ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری
- پاستا پنه پنجاه پخته شده: ۴ گرم
- جعفری تازه: ۴/۱ لیوان دستهدار فرانسوی
- پنیر پارمزان: ۴/۱ لیوان دستهدار فرانسوی
طرز تهیه
مرحله اول: یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس کره را به آن اضافه کنید و تکه های مرغ را در ماهیتابه بریزید اضافه کنید. صبر کنید تا مرغ نرم و پخته شود
مرحله دوم: برای درست کردن سس آلفردو کمی کره داخل همان ماهیتابه بریزید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. آآآییش فففف ه سس اضافه ککی و هه زززی تا غغیظ ششد.
مرحله سوم: وقتی که سس کمی غلیظ شد پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید تا پنیر کاملاً با سس ترکیب شود. اگر دوست دارید می توانید در این مرحله قارچی، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته شده را به پاستا اضافه کنید.
[ad_2]